Mezonetové a půdní byty

Poptávka po bytových jednotkách v osobním vlastnictví neustále stoupá. Lidé však chtějí nejenom nové bydlení, ale také to dostatečné originální a příjemné. Právě kvůli tomu se do hledáčku mnohých potenciálních rezidentů dostávají půdní byty a mezonetové byty.

Objekty, jež jsou výjimečné hlavně svým situováním a celkovým konceptem, jenž přináší něco více, než jenom běžný standard. Pakliže úplně přesně nevíte, v čem spočívají přednosti tohoto bydlení, čtěte pozorně dál.

Půdní byty

Již samotné pojmenování tohoto bytu o mnohém vypovídá. Jde o bytovou jednotku, která se nachází „na půdě“, respektive vznikla kompletní přestavbou půdních prostor. Byt umístěný do nejvrchnější části dané nemovitosti.

A právě z toho plyne poměrně dost příjemných kladů. Ty ohromí i nejnáročnější zájemce.

  • Krásný výhled po okolí, navíc, když je byt situován v překrásné lokalitě či historické části konkrétního města.
  • V interiéru jsou obvykle přiznány některé prvky střešních konstrukcí. Jsou to masivní dřevěné trámy, jež přináší do interiéru něco nového a prostorově zajímavého
  • Cestu do libovolného půdního bytu si povětšinou zpříjemníte prostřednictvím moderního výtahu.
  • Součástí nemovitostí jsou i střešní balkony a terasy umožňující venkovní relaxaci.

Nákup libovolného půdního bytu se stává i patřičnou investicí do let budoucích, protože cena těchto lukrativních bytových jednotek je na neustálém vzestupu.

Mezonetové byty

Určitou odnoží půdního bytu je mezonetový byt. Ten vzniká spojením dvou bytů nad sebou, obvykle k tomu dochází právě v kombinaci s půdním prostorem.  Obě jednotky jsou často propojeny za přispění moderního schodiště. Nejenom, že získáte podlahovou plochu k dobru, ale máte možnost oddělit denní část bytu od té noční.

I v tomto případě jde o výhodnou investici, která se v mnoha ohledech vyplatí.

Obrázek převzat z webu www.freedigitalphotos.net (autor: artur84).


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu navždy pod tímto článkem jen za 100 Kč
Zobrazit formulář pro nákup

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.